Μην μένετε στο σκοτάδι!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν τα δεδομένα σας έχουν παραβιαστεί και

βρίσκονται προς πώληση στο Dark Web;

 

 

Αποκτείστε τώρα τη δική σας Aναφορά Ψηφιακού Αποτυπώματος

 

 

Ξέρετε πόσες επιθέσεις Ηλεκτρονικού Ψαρέματος δεχθήκατε σήμερα;

Αντιμετωπίστε την Πανδημία του Phishing

 

Εκπαιδεύσετε το Προσωπικό σας για μην τσιμπάει

 

 

Μετά σχεδόν δύο χρόνια ριζικών  κοινωνικών και οικονομικών διαταραχών, επιτάχυνσης του  μετασχηματισμού και αλλαγών, μπορούμε να εστιάζουμε στο μέλλον και στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται και στην αντιμετώπιση των κινδύνων που αναδύονται.

Τι κάνουμε εμείς 

Αναγνωρισμένη σαν ένας αξιόπιστος συνεργάτης και πηγή γνώσης για πολλές εταιρείες, η Rethink Business Lab (RBL)  είναι μια συμβουλευτική και εκπαιδευτική εταιρεία που ειδικεύεται στη διακυβέρνηση και αξιοποίηση δεδομένων. Θεωρούμε ότι η αξιοποίηση των δεδομένων οδηγεί στο μετασχηματισμό τη  βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών και την ανάπτυξη, την αναβάθμιση της εμπειρίας Πελάτη, τη βιωματική εκπαίδευση του προσωπικού.  Η συμμόρφωση με  κανονιστικές απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα, η ασφάλεια δεδομένων και η  διαχείριση κινδύνων είναι απαραίτητα για το χτίσιμο της ανθεκτικότητας σήμερα και στο μέλλον.

Κατανοούμε  τις ανάγκες των Πελατών μας, μιλάμε στη γλώσσα τους, αναγνωρίζουμε  τους στόχους τους, υλοποιούμε μαζί τους  καινοτόμες  και βιώσιμες  λύσεις που εστιάζουν στην επιτυχία και το χειροπιαστό  αποτέλεσμα.

Στόχος μας, να εξοπλίζουμε τους Πελάτες μας με ευέλικτους τρόπους οργάνωσης και λειτουργίας, για την ταχεία ανταπόκριση στις πιο απαιτητικές προκλήσεις του σήμερα.

Εάν σας προβληματίζει

Μπορούμε να βοηθήσουμε 

 

  • Πως θα μετασχηματίσετε την επιχείρησή σας

  • Ποια είναι η κατάλληλη στρατηγική για τη Διακυβέρνηση των Δεδομένων σας

  • Πως θα ενισχύσετε  την ασφάλεια των δεδομένων σας

  • Πως θα αναβαθμίσετε & θα μετρήσετε την εμπειρία πελάτη

  • Πως να προσφέρετε εκπαίδευση συνδεδεμένη με τη στρατηγική σας

  • Πως θα συμμορφώνεστε συνεχώς με το απαιτητικό κανονιστικό πλαίσιο και τα διεθνή πρότυπα

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Data Governance

GDPR - GRC

Εκπαίδευση

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στο cyber security

Στο Panel ΙV του συνεδρίου Cyber Insurance & Incident Response Conference 2021, με τίτλο «Incident Response – Αντιμετώπιση Περιστατικών» και συντονιστή τον κ. Δημήτρη Γεωργόπουλο, Founder – CEO, Rethink Business Lab – RBL, ο κ. George Platsis, Senior Lead...

H “ακτινογραφία” των κυβερνοαπειλών – Στατιστικά στοιχεία της ΑΠΔΠΧ

Ο Δρ. Μηχ. Η/Υ και Πληροφορικής, ΕΕΠ Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γεώργιος Ρουσόπουλος παρέθεσε εισαγωγική Ομιλία: «Περιστατικά Παραβίασης Προσωπικών Δεδομένων – η εικόνα της Εποπτικής Αρχής» κατά τη διάρκεια του Ciir21. H Aρχή εστιάζει στην...

Γιατί με Εμάς;

Μπορείτε να βρείτε πολλές συμβουλευτικές εταιρείες που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες.

Τι  μας διαφοροποιεί; Εφαρμόζουμε τη μεθοδολογία Listen-Design-Execute. Το πρώτο μας μέλημα  είναι να καθορίσουμε εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε ή όχι. Εάν  πιστεύουμε ότι δεν είμαστε η σωστή επιλογή θα σας το πούμε πριν ξοδέψετε χρήματα σας.  Εάν  είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε αξία, θα  δουλέψουμε σαν μια ενιαία ομάδα με τα στελέχη σας, για να  σχεδιάσουμε  και να υλοποιήσουμε το έργο μας.