Η RETHINK BUSINESS LAB μαζί με την Ομάδα Αιγαίου στον 26ο Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους

26ος Διάπλους του Αιγαίου Πελάγους της Ομάδας Αιγαίου. 

Με επίκεντρο τον Άνθρωπο 

η RETHINK BUSINESS LAB με έμπρακτη προσφορά κοντά στα μικρά και ακριτικά νησιά 

 

Φούρνοι, Θύμαινα, Πάτμος, Λειψοί, Αρκιοί, Αγαθονήσι, Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά,  Αμοργός, Ίος, Σίκινος, Κουφονήσι 
 
08 έως και 12 Οκτωβρίου 2020 

Για 26η χρονιά η Ομάδα Αιγαίου και ανεξάρτητα από τις πρωτόγνωρες  συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, δεν κάμφθηκε η θέλησή της για προσφορά και βρέθηκε κοντά στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες πρόσβασής τους σε μεγαλύτερα νησιά ή αστικά κέντρα.  

Η αποστολή ολοκληρώθηκε με την ενεργή  συμμετοχή του Εθνικού  Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με κύριο σκοπό τη διενέργεια ελέγχων  για COVID-19. 

Σε μόλις 5 ημέρες τα φουσκωτά σκάφη της Ομάδας Αιγαίου διένυσαν  περισσότερα από 450 ναυτικά μίλια για να προσφερθούν υπηρεσίες στα 13 νησιά μας.  

Η RBL συνέδραμε στη διοικητική και τεχνική υποστήριξη αυτής της απαιτητικής αποστολής στην οποία συμμετείχε και ο CEO της εταιρείας και Αντιπρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου Δημήτρης Γεωργόπουλος. 

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι για COVID-19 από τον ΕΟΔΥ, καθώς και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από 14 ειδικότητες και μικροβιολογικές εξετάσεις από την Ομάδα Αιγαίου.  

Δείχνουμε έμπρακτα τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό της εταιρείας μας και η στήριξη δράσεων που αναβαθμίζουν την ποιότητα των συνθηκών ζωής των τοπικών κοινωνιών είναι η προτεραιότητά μας. 

Η μόνη ανταμοιβή μας είναι το χαμόγελο και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων των νησιών μας που μας κάνει υπερήφανους νιώθοντας ότι ανήκουμε στη Μεγάλη Οικογένεια του Αιγαίου.