Cyber Security

Προστατεύστε τα δεδομένα σας όπου και εάν βρίσκονται!

cyber security

Το περιβάλλον

Σήμερα, τα δεδομένα της επιχείρησής σας βρίσκονται  παντού. Σε ένα διασυνδεδεμένο δυναμικό, πολύπλοκο, συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα (digital supply chain), μοιράζονται με  προμηθευτές, συνεργάτες, cloud, εφαρμογές τρίτων, IoT, και πολλά άλλα. 

Η  προστασία των δεδομένων σας δεν  είναι μόνο στα δικά σας χέρια αλλά  βασίζεται και  σε πολλά τρίτα μέρη. 

Οι απειλές ασφάλειας αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό. Οι κυβερνοαπατεώνες  πραγματοποιούν περισσότερα είδη επιθέσεων και είναι πολύ  πιο στοχευμένες.

Οι Κίνδυνοι

Μια παραβίαση δεδομένων μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία  λειτουργίας, σε μεγάλες  οικονομικές απώλειες, βαριά πρόστιμα και σοβαρό πλήγμα στη φήμη της επιχείρησής σας. 

Οι πελάτες είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε παραβιάσεις δεδομένων των επιχειρήσεων. Η εξασφάλιση του απορρήτου τους  και η ασφάλεια των δεδομένων τους είναι το κλειδί για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών στην επιχείρησή σας.

Μέλημά μας η Προστασία σας

Οι υπηρεσίες Cyber Security της RBL,  σας παρέχουν μια πλήρη κάλυψη  στην προστασία των δεδομένων σας,  από το σχεδιασμό υποδομών, την πρόληψη, τον έλεγχο, την  παρακολούθηση απειλών και κινδύνων, την ευαισθητοποίηση  έως την αντιμετώπιση  και έρευνα  περιστατικών παραβίασης ασφάλειας.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις διεθνείς πρακτικές που χρησιμοποιούμε,  καλύπτονται πλήρως όλες οι ανάγκες σας. 

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Κίνδυνοι στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Digital Risk Protection

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Ευαισθητοποίηση στην Ασφάλεια Πληροφοριών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Ασφάλεια Πληροφοριών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Κίνδυνοι στην Εφοδιαστική Αλυσίδα (Κίνδυνοι Τρίτων Μερών) 

Κάθε μέλος της εφοδιαστικής αλυσίδας, μεταφέρει ένα κίνδυνο στην Επιχείρησή σας. 

Η αποτελεσματικής διαχείριση των προμηθευτών, παρόχων, συνεργατών, κλπ. για τον εντοπισμό και περιορισμό πιθανών απειλών και κινδύνων, ώστε να  διασφαλίζεται η όσο το δυνατόν ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι επιβεβλημένη.

Για κάθε συνεργασία πρέπει:

  • να γίνεται πλήρης αξιολόγηση κινδύνων (και κυβερνοκινδύνων) κατά την επιλογή  συνεργατών
  • να ορίζονται σαφείς όροι και συμβατικές υποχρεώσεις
  • να γίνονται περιοδικοί έλεγχοι τήρησης  των υποχρεώσεων
  • να γίνεται συνεχής παρακολούθηση για έγκαιρο εντοπισό απειλών και κινδύνων 

Στη Rethink Business Lab, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να εξαλείψετε τους ¨αδύναμους¨ κρίκους στην εφοδιαστική σας αλυσίδα.

Εκτίμηση ρίσκου προμηθευτών

Υπογραφή κατάλληλης σύμβασης

Τακτικοί έλεγχοι αξιολόγησης προμηθευτών

Συνεχής ενημέρωση

Digital Risk Protection

Σε συνεργασία με την  κορυφαία  εταιρεία κυβερνοασφάλειας Skurio,  προσφέρουμε την πλατφόρμα ψηφιακής προστασία, που αυτοματοποιεί την αναζήτηση στο surface, deep και dark web για την έκθεση  κρίσιμων επιχειρηματικών  δεδομένων και τις πιθανές απειλές στον κυβερνοχώρο για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου. Καλύπτουμε πολλούς τύπους απειλών, σχετικά με domains,  ψεύτικα URLs, παραβίαση λογαριασμών χρηστών και emails, εμπιστευτικές πληροφορίες, οικονομικά δεδομένα, IP addresses, λέξεις κλειδιά και άλλα.  

Κοιτάξτε πέρα και έξω από το δίκτυό σας με τη Skurio, παρακολουθήστε τους κινδύνους που προέρχεται από τρία μέρη και αναβαθμίστε  τις άμυνές σας στον κυβερνοχώρο σε άλλο επίπεδο. 

Breach Alert

Περισσότερα...

Παρακολουθείστε  εξωτερικές απειλές και παραβιάσεις με την παροχή άμεσων ειδοποιήσεις. Αυτοματοποιεί τις χειροκίνητες διαδικασίες, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Dark Web Monitoring

Περισσότερα...

Η αυτοματοποιημένη υπηρεσία Dark Web Monitoring βρίσκεται στην καρδιά της πλατφόρμας Skurio Digital Risk Protection. Εκτελεί σαρώσεις στο Surface, Deep και Dark Web όλο το εικοσιτετράωρο για την έκθεση δεδομένων της επιχείρησής σας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό απειλών και κινδύνων.

Domain Monitoring

Περισσότερα...

Αποτρέψτε τις επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και προστατεύστε την επιχείρησή σας από πλαστοπροσωπία επωνυμίας. Εντοπίστε παραπλανητικές  ψεύτικες καταχωρήσεις domains της επιχείρησής σας, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή δεδομένων από τους πελάτες σας ή τη διάδοση κακόβουλου λογισμικού.

Cyber Threat Intelligence

Περισσότερα...

Συγκεντρώνει  πληροφορίες στον κυβερνοχώρο σε πραγματικό χρόνο που συνδυάζει πολλαπλές πηγές του surface, deep και Dark Web σε μια ενιαία ροή δεδομένων, παρέχοντας μεγάλες  δυνατότητες αναζήτησης και  ανάλυσης. 

Cyber Threat Intelligence Services

Περισσότερα...

Η ομάδα των αναλυτών απειλών σας παρέχει συνεχή τεχνογνωσία με ένα πακέτο υπηρεσιών πληροφοριών που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας ή να σας δώσει υποστήριξη σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αντιμετώπισης παραβίασης όταν χρειαστεί. 

Integrations

Περισσότερα...

Ενσωματώστε τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας στις δικές σας  λειτουργίες ασφαλείας ή σε διάφορες εφαρμογές ασφάλειας του IT με ανοιχτά APIs και τους συνδέσμους με εφαρμογές.  

Μη μένετε στο σκοτάδι. Μάθετε πόσο εκτεθειμένοι είστε σε ψηφιακούς κινδύνους 

Ευαισθητοποίηση στην Ασφάλεια Πληροφοριών 

  • To 97% των χρηστών δεν μπορεί να αναγνωρίσει ένα καλογραμμένο phishing e–mail 
  • To 91% των κυβερνοεπιθέσεων γίνεται με phishing e–mails 
  • Η οικονομική απάτη ξεπερνά τα €500 δισ 

Εάν το προσωπικό σας μπορεί να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται έγκαιρα στις επιθέσεις, περιορίζονται σοβαρές απειλές και  κίνδυνοι 

Όποιος/α  διαθέτει υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο πρέπει να εκπαιδευτεί  πως να αποφεύγει να γίνεται  θύμα διαδικτυακής επίθεσης μέσω emails ή/και SMS. 

Ένα προγράμματα συνεχούς διαδραστικής εκπαίδευσης για το προσωπικό σας, διατηρεί τους χρήστες ενήμερους και ευαισθητοποιημένουςγια τους κινδύνους , τις τρέχουσες απειλές, τις μεθόδους  επίθεσης.   

 Σε συνεργασία με  μια από τις καλύτερες πλατφόρμες εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης ψηφιακής ασφάλειας -Attack Simulator- αλλάζουμε  αποφασιστικά τον  τρόπο  που το προσωπικό σας χειρίζεται την ψηφιακή ασφάλεια. 

Αυτοματοποιημένες προσομοιώσεις κυβερνοεπίθεσης

Περισσότερα...

Από επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος έως προγράμματα κοινωνικής μηχανικής και εισβολές κακόβουλου λογισμικού – τα προσομοιώνουμε όλα. 

Πραγματικά σενάρια επιθέσεων

Περισσότερα...

Μέσω ρεαλιστικά σχεδιασμένων ιστοσελίδων, δοκιμάζουμε την ευπάθεια των χρηστών που αφορούν στην εξαγωγή προσωπικών και σχετικών με την επιχείρηση πληροφοριών 

Ανάλυση της συμπεριφοράς του χρήστη

Περισσότερα...

Συλλέγουμε δεδομένα από των χρηστών  και τα συγκεντρώνουμε σε αναλυτικές αναφορές, δίνοντάς σας μια λεπτομερή εικόνα της ευαισθητοποίησης της επιχείρησής  σας σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια. 

Εκπαιδευτική πλατφόρμα

Περισσότερα...

Στην ελληνική και σε άλλες γλώσσες 

Μαθήματα πολυμέσων 

Από εκτεταμένα άρθρα έως συναρπαστικά βίντεο, δεν υπάρχει βαρετή στιγμή στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ATTACK Simulator. 

Περίτεχνα κουίζ 

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και δοκιμάστε τα διαδραστικά κουίζ στο τέλος κάθε μαθήματος. 

Πρακτικοί οδηγοί για  λήψη 

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει πρακτικά φυλλάδια, σχεδιασμένα για να βοηθούν τους χρήστες να μαθαίνουν τις βασικές αρχές ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. 

Παρακολούθηση προόδου 

Παρέχουμε μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να προχωρούν στην κάλυψη του διαθέσιμου περιεχομένου. 

Εκπαίδευση από εκπαιδευτές

Περισσότερα...

Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας θα υλοποιήσουν  την κατάλληλη εκπαίδευση ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η εκπαίδευση γίνεται στο χώρο σας ή διαδικτυακά. 

Διαρκής Υποστήριξη

Περισσότερα...

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για τις ανάγκες σας, από το set up της πλατφόρμας, των προσημειώσεων, τις χρονικές περιόδους αποστολής, την ανάλυση των αποτελεσμάτων,  προτάσεις βελτίωσης.

Συμμόρφωση με Κανονισμούς

Περισσότερα...

Η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης για την ψηφιακή ασφάλεια είναι συνήθως μια απαίτηση τόσο συμμόρφωσης με κανονισμούς όσο και για  οποιαδήποτε πιστοποίηση που σχετίζεται με την ασφάλεια, ειδικά εκείνες που απαιτούν προστασία δεδομένων. (π.χ. GDPR, ISO/IEC 27001, PCI-DSS, HIPAA).

Εκπαιδεύσετε το Προσωπικό σας για να μην «τσιμπάει» 

Ασφάλεια Πληροφοριών 

Σας παρέχουμε όλες υπηρεσίες με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας της ασφάλειας πληροφοριών στην επιχείρησή σας.  

Από το σχεδιασμό υποδομών, τον έλεγχο του επιπέδου ασφάλειας, την πιστοποίηση, την εκπαίδευση, την έρευνα και αντιμετώπιση περιστατικών ασφάλειας, οι συνεργάτες μας είναι κοντά σας για να λειτουργείτε σε ένα περιβάλλον έτοιμο να αντιμετωπίσει απειλές και κινδύνους. 

Cyber Security

IT Assessment and Consulting

Vulnerability Assessments

Penetration Tests

Risk Assessment

Disaster Recovery & Continuity

Security Incidents’ management

ISO 27001 Security standards and certification